Van hozzáférése? | lépjen be
2022. június 27. | Ma László napja van.
Szóközzel elválasztva több szóra is kereshet. Egy kulcsszó hossza minimum három karakter lehet.

InfrastruktúraA Deák Ferenc sétány kiépített bitumines, szilárd burkolattal ellátott, rendezett utca, a telek előtt elhaladó forgalom még a nyári hónapokban is minimálisnak mondható. A nyaralási szezonon kívül ez a sétány rendkívül csendes, nyoma sincs Siófok nyüzsgő életének. A Deák Ferenc sétány lakói egyszerre lehetnek élvezői a belváros gyors elérhetőségének és a zöld övezet csodálatos közelségének. Az ingatlan 100 méteres körzetében széleskörű pihenési, szórakozási lehetőségek vannak. Könnyen elérhetőek a telek központi fekvése folytán a gyermek és oktatási intézmények, orvosi rendelők, kórház, gyógyszertár, bankok, sport- és szabadidő központok is.

Válogathatunk számos sportolási lehetőségből, például kerékpározás (kerékpárút a Deák Ferenc sétányon halad el), hajózás (egy- kétszáz méterre van az Ezüstpart hajókikötő), a házak erkélyéről, teraszairól a közelben lévő hajókikötőre látni.

A telek előtti föveny közvetlen része a Balaton partnak, amely lehetővé teszi a napozást, vízi sportok űzését, mindezt az apartmanokból való pár perces sétát követően. A városban a nyári strandszezon alatt egymást érik a különböző szórakozási és kulturális rendezvények (tojás fesztivál, pálinka fesztivál stb.). Innen 8 kilométerre helyezkedik el Zamárdi, a nyári zenei fesztiválok csodálatos helyszíne, melyek közül leghíresebb a Balaton Sound, amely idevonzza Európa összes országának zenekedvelő fiataljait. A közelben találhatóak élelmiszer és zöldség-gyümölcs üzletek, míg a nagyobb bevásárlásra alkalmas hipermarketek a 2-3 kilométerre lévő Siófok belvárosában működnek. Közelben található, de nem zavaró közelségben a Palace diszkó komplexum, továbbá néhány hangulatos étterem, pizzéria szolgálja a leendő Casa Panorama Siófok lakóinak kiszolgálását. Meg kívánjuk jegyezni a híres éttermek közül Zamárdiban működő Mauro olasz pizzériát, és a kicsit távolabb lévő Balatonszemesi Kistücsök, országos hírű éttermet.

Értékesítés

6400 Kiskunhalas, Gimnázium utca 8.
Építés helyszíne: Siófok, Deák Ferenc sétány
Telefon: +36 30 279 0622 | Fax: +36 77 427 946
E-mail:fuchsj59@gmail.com